MENIU CAUTĂ
28 Feb. 2017 23:50

Un maidanez din România a reușit să provoace un adevărat scandal în Scoția

Distribuie

Un maidanez din România a reușit să provoace un adevărat scandal într-un orășel din Scoția. Câinele a fugit în urmă cu un an dintr-o canisă, iar de atunci nu se lasă deloc prins. Femeia care l-a adoptat este furioasă și susține că localnicii îi îngreunează eforturile, relatează dailyrecord.co.uk.

Ringo, așa cum a fost botezat maidanezul din România, a scăpat dintr-o canisă dintr-un orășel aflat în apropiere de Glasgow în urmă cu mai bine de un an. De atunci, a fost lansată o campanie pe Facebook pentru prinderea lui. Mai mult, au fost făcute efoturi considerabile.

Ringo a fost ademenit cu cârnați și cu hormoni de cățea în călduri. Oamenii au încercat să îl prindă cu capcane și cu săgeți sedative, însă fără noroc, iar întreaga zonă este în alertă de câteva săptămânii. Unii localnici au anunțat, tot în social media, că îl vor otrăvi „pentru a pune capăt acestui circ”. Astfel, poliția a fost alertată, după ce persoana a amenințat că îl va otrăvi.

Unii locuitori din Stewarton susțin însă că stăpâna patrupedului, Claire Revis, ar fi putut să-l prindă pe maidanez în urmă cu ceva timp.

”Ringo este văzut tot timpul prin împrejurimi și oamenii au încercat să-l prindă. Proprietara nu este mulțumită și spune că patrupedul va fi speriat și va pleca din zonă. Asta i-a făcut pe oameni să fie furioși, deoarece au încercat să ajute”, a povestit un locuitor al orașului.

De partea cealaltă, femeia a pus la cale o adevărată operațiune pentru a captura maidanezul din România, dar că ”profesionistul” angajat a fost împiedicată să facă acest lucru de localnicii furioși. Mai mult, femeia, care a fost criticată pentru comportamentul ei, a postat un mesaj cel puțin bizar pe o rețea de socializare.

Ea a spus că va împușca animalul decât să îl lase în sălbăticie, dar și pentru a-l salva de oamenii din jur.

”Când am spus că îl voi împușca, am vorbit serios. Dacă totul dă greș, îl voi împușca pentru că nu sunt pregătită să-l las să sufere așa și să fie tratat ca și cum ar fi de la circ”, a scris ea pe Facebook. Ea susține că localnicii îi sabotează toate eforturile.

Citește mai multe despre maidanez și Scoția pe Libertatea.

Comentarii