Mergi direct la conținut »
Un pieton a fost lovit de tramvai pe șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. A traversat prin loc nepermis, cu căști în urechi (FOTO & VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un pieton a fost lovit de tramvai pe șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. A traversat prin loc nepermis, cu căști în urechi (FOTO & VIDEO)

Un pieton a fost lovit de tramvai pe șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. A traversat prin loc nepermis, cu căști în urechi (FOTO & VIDEO)

Un cititor Libertatea ne-a trimis, la rubrica #Stireamea, fotografii și imagini de la un grav accident petrecut marţi, 28 august, în jurul orei 16.00, în București. Un pieton a fost grav accidentat de un tramvai care circula pe șoseaua Nicolae Titulescu, între străzile Dr. Felix şi Maltopol.

Victima, un bărbat de 25 ani, a fost scoasă de sub tramvai în stare inconştientă și transportată la Spitalul Floreasca.

Un pieton a fost lovit de tramvai pe șoseaua Nicolae Titulescu

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, circulaţia tramvaielor pe liniile 1 şi 10 a fost blocată pe ambele sensuri, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în vederea stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Din primele date, se pare că tânărul ar fi traversat prin loc nepermis, având o pereche de căşti în urechi.

La începutul acestei luni, o tânără a ajuns la spital cu piciorul tăiat de tramvai, în Capitală.

Trimite-ne știrea ta, însoţită de fotografii sau video, și va fi publicată pe libertatea.ro!

Dacă ai o informaţie, fotografie, captură, filmuleţ pe care vrei să le publicăm, trimite-le în formularul de mai jos sau pe WhatsApp, la numărul 0729729000.


Citește și: Polițistul infectat cu HIV la o clinică din București a murit pe patul de spital


 

Close
Închide
  Close