Mergi direct la conținut »
Un polițist beat din Iași a intrat cu mașina de serviciu într-un copac. A dat vina pe o căprioară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un polițist beat din Iași a intrat cu mașina de serviciu într-un copac. A dat vina pe o căprioară

Un polițist beat din Iași a intrat cu mașina de serviciu într-un copac. A dat vina pe o căprioară

Agentul de Poliție a pierdut controlul autospecialei care s-a ciocnit de un copac de pe marginea drumului, în localitatea Costuleni din Iași. Bărbatul și un jandarm alături de care se afla în misiune au ajuns la spital. Incidentul a scos la iveală faptul că polițistul se urcase băut la volan.

Polițistul patrula împreună cu un jandarm, în momentul în care a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, pe raza localității Costuleni, scrie bzi.ro.

În urma impactului, polițiștul aflat la volan și jandarmul au fost răniți.

Agentul care a provocat accidentul a fost testat cu etilotestul chiar de colegul său de la postul de Poliție Comarna și a fost depistat cu o alcoolemie de 0,19 mg de alcool în aerul expirat.

În apărarea sa, polițistul a spus că a provocat accidentul deoarece a evitat o căprioară.

Potrivit sursei citate, reprezentanții IPJ Iași au precizat că polițistul urmează să fie cercetat disciplinar deoarece se afla în timpul serviciului în momentul în care a produs accidentul.

La sfârșitul lunii august, un alt polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași a murit într-un accident grav, după ce s-a urcat băut la volan.

Close
Închide
  Close