Mergi direct la conținut »
Un polițist din Arad prins cu țigări de contrabandă a fost arestat. Marfa valorează peste un milion de lei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un polițist din Arad prins cu țigări de contrabandă a fost arestat. Marfa valorează peste un milion de lei

Un polițist din Arad prins cu țigări de contrabandă a fost arestat. Marfa valorează peste un milion de lei

Sergiu Mârza, polițistul din Arad care a fost prins într-o autoutilitară încărcată cu peste 100.000 de țigări netimbrate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, valoarea mărfii de contrabandă depășește un milion de lei.

De Răzvan Mihalașcu,

Magistrații Judecătoriei Arad au admis cererea de arestare preventivă în cazul lui Sergiu Mârza, un agent al Serviciului Rutier Arad acuzat de contrabandă cu țigări. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată de către polițist.

În autoutilitara în care s-a aflat agentul au fost descoperite aproape 110.000 de pachete de țigări netimbrate. Valoarea mărfii pe piața neagră ar depăși un milion de lei, relatează Agerpres.

Procurorii fac în continuare cercetări pentru a afla dacă agentul de Poliție făcea parte dintr-o rețea de contrabandă. Deocamdată, în acest dosar nu au fost reținute alte persoane.

Agentul a fost reținut în noaptea de vineri spre sâmbătă. Sergiu Mârza a fost prins în trafic într-o dubiță în care se aflau baxuri cu țigări netimbrate. Mașina a fost oprită în trafic, în urma unor informații primite chiar de la colegii săi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad referitoare la un transport ilegal de țigări.

Reprezentanții IPJ Arad susțin că polițistul arestat are gradul profesional de agent-şef adjunct și nu deţine nicio funcţie de conducere.  Sergiu Mârza este angajat la Serviciul Rutier Arad din 2006 şi va fi cercetat disciplinar de către superiori.

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi
Recomandări

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi

În iunie 2018, un polițist din Buzău a fost prins că fura din țigările confiscate de la contrabandiști.

sursă foto: Aradon


Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN UCRAINA | Babușka la pătrat plus Eminescu. Cum arată Cernăuțiul anului 2019, centrul regiunii în care peste 100.000 de etnici români își votează mâine președintele

Libertatea va urmări din Ucraina alegerile prezidențiale. Comediantul Volodimir Zelenski este favorit, după ce a fost protagonistul unui serial în care ajungea, din greșeală, chiar primul om în stat

Fotoreportaj printre panouri electorale. Ofertele din inima Bucureștiului: photoshop și corturi goale


 

Close
Închide
  Close