Mergi direct la conținut »
Un preot din Neamț, acuzat că ar fi bătut și sechestrat un copil. Cum a scăpat de răspundere
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un preot din Neamț, acuzat că ar fi bătut și sechestrat un copil. Cum a scăpat de răspundere

Un preot din Neamț, acuzat că ar fi bătut și sechestrat un copil. Cum a scăpat de răspundere

Un preot din Neamț a fost acuzat că ar fi bătut și sechestrat un copil de 12 ani dar a scăpat de răspunderea penală pentru că familia băiatului și-a retras plângerea. Procurorii au apreciat că preotul și-a arogat rolul de polițist și a pedepsit copilul care făcuse o trăznaie.

De Mihai Niculescu,

Un preot din judeţul Neamţ, acuzat că a bătut și sechestrat un copil, a fost achitat definitiv de judecătorii după ce familia victimei și-a retras plângerea, arată stiri-neamt.ro

În septembrie 2014, preotul din Neamț ar fi aplicat o corecţie fizică unui copil de 12 ani care s-ar fi certat cu alți doi copii mai mici. Purtătorul de sutană l-ar fi urcat în mașină şi l-ar fi dus la ușa mamei copilului unde i-a reproșat acesteia comportamentul băiatului.

Preotul a intervenit în stradă

Preotul Vasilică Irimia în vârstă de 53 ani din localitatea Ruginoasa, judeţul Neamţ ( foto prim plan), a observat cearta dintre cei trei copii, pe o uliță a satului. El l- ar fi lovit cu palma în spate pe băiatul de 12 ani, l-a prins de gât şi l-a băgat cu forţa în autoturism, pe locul din dreapta faţă, iar pe bancheta din spate i-a urcat ceilali doi minori. Apoi a plecat spre locuinţa băiatului de 12 ani. Acolo ”a purtat o discuţie pe un ton ceva mai ridicat cu mama minorului, reproşându-i comportamentul acestuia” au reținut procurorii în actul de seizare al instanței.

Preotul ar fi trebuit să anunţe Poliţia, nu să-şi aroge rol de poliţist, au apreciat oamenii legii.

Sursa foto: facebook


Româncă bătută în Italia pentru că făcea curățenie pe stradă. „Unde te crezi aici, la Londra?”


 

Close
Închide
  Close