Mergi direct la conținut »
Un restaurant din București a făcut reducere la prăjituri după condamnarea lui Liviu Dragnea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un restaurant din București a făcut reducere la prăjituri după condamnarea lui Liviu Dragnea

Un restaurant din București a făcut reducere la prăjituri după condamnarea lui Liviu Dragnea

Condamnarea de joi 21 iunie a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare le-a dat idei proprietarilor de restaurante din Capitală. Așa se face că un bistro din centrul Bucureștiului a anunțat reducere de 42% pentru toate dulciurile din meniu.

De Delia Chilianu,

De ce 42%? Pentru că 3 ani și șase luni înseamnă 42 de luni, azi ( vineri- n.r.) sărbătorim ziua de ieri cu un discount de 42% la orice desert! Singura condiție este ca atunci când cereți desertul, să îl cereți «cu executare»” au anunțat patronii pe pagina de Facebook a bistroului.

Ideea a pornit spontan, în urma evenimentelor de ieri (21 iunie- n.r.). Practic, m-am gândit cum pot să utilizez în marketing ceea ce s-a întâmplat și cumva să fiu solidar cu ceea ce se întâmplă. Am decis să dau 42 la sută pentru că cei 3 ani și 6 luni (condamnarea lui Liviu Dragnea – n.r.) înseamnă 42 de luni”, ne-a declarat Tudor Dan, administratorul firmei.

Clienții au răspuns destul de repere invitației de pe pagina de Facebook a restaurantului. “Noi deschidem la ora 12, iar la 12 fără 10 erau primii clienți care au cerut «cu executare»”, ne-a mai spus Dan, adăugând că acesta este modul lor de a interpreta evenimentele politice ale momentului.

Bistroul din centrul Bucureștiului a fost deschis în urmă cu un an, ideea pornind de la o poveste de dragoste, care apoi s-a materializat într-o carte. Toți cei care vin aici pot citi cartea respectivă, care se numește Matrioșka, o pot lua acasă și pot aduce altă carte în locul ei.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de ânchisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea a fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia luată joi de un complet de trei judecători de la instanța supremă nu este definitivă. DNA ceruse o pedeapsă de 7 ani și jumătate cu executare în acest proces. Liviu Dragnea mai are o condamnare, definitivă, la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul ”Referendumul”.

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Centrul Vechi, din București


CITEȘTE ȘI:

Presa internațională despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Un act curajos din partea magistraţilor români

Close
Închide
  Close