Mergi direct la conținut »
Un român a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou din Londra. Florin avea 20 de ani și se întorcea de la o petrecere
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou din Londra. Florin avea 20 de ani și se întorcea de la o petrecere

Un român a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou din Londra. Florin avea 20 de ani și se întorcea de la o petrecere

Sfârșit cumplit pentru un român plecat să muncească în Marea Britanie. Florin Pitic, un tânăr de doar 20 de ani, a murit, după ce a fost snopit în bătaie într-o stație de metrou din Londra. Deocamdată, polițiștii britanici nu au făcut arestări în acest caz și fac apel la cetățeni pentru a-i identifica pe agresori.

Florin Pitic, un tânăr din localitatea suceveană Vicovu de Sus, se întorcea sâmbătă după miezul nopții de la ziua unui prieten din Londra, când a fost luat la bătaie în stația de metrou Queensbury.

Românul a fost snopit în bătaie până când a fost lăsat inconștient. Agresorii au fugit de la fața locului după ce au văzut că Florin a căzut la pământ și a rămas nemișcat.

Florin a fost resuscitat de echipajul medical sosit la fața locului și transportat de urgență la spital. Din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul, scrie Monitorul de Suceava. Florin avea un traumatism mai vechi la cap, în urma unei căderi accidentale dintr-un copac.

În comunitatea de suceveni aflați la Londra se spune că autorii agresiunii ar fi tot români, notează sursa citată. Mai mult, există și un martor direct, prietenul care îl însoțea pe Florin Pitic. Este vorba despre tot un tânăr din Vicovu de Sus care a fost audiat de polițiștii londonezi.

Presa londoneză a relatat despre crima din stația de la metrou.

„Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări. Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil. Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice”, a transmis un oficial al poliției londoneze.

Potrivit sursei citate, Florin Pitic era cunoscut ca un băiat liniștit, care nu avea conflicte și nici dușmani. Băiatul plecase la Londra pentru a lucra. Apropiații cred că agresiunea a pornit de la un conflict spontan care ar fi fost provocat de agresori.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

Tânărul care a murit provine dintr-o familie numeroasă din Vicovu de Sus. Florin Pitic mai are două surori și un frate în Italia și încă un frate în Noua Zeelandă. Un alt frate era cu el în Anglia, iar acasă ar mai fi o soră și un frate.

Din spusele localnicilor din Vicovu de Sus, tânărul a mai avut doi frați care au murit în Germania, tot în împrejurări violente. Tânărul a învățat la Grupul Școlar „Ion Nistor” Vicovu de Sus și urma să împlinească 21 de ani luna viitoare.

În ianuarie, Tudor Simionov, un român de 33 ani, a fost ucis de un grup de bărbați, care încercau să intre fără invitație la o petrecere de Revelion, într-un club din Londra.


Citește și:

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului


 

Close
Închide
  Close