De Răzvan Mihalașcu,

Incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 22. Un român aflat sub influența alcoolului s-a prăbușit în canalul Lagore din localitatea La Spezia. Două prostituate au asistat la scena șocantă și au alertat autoritățile, relatează publicația italiană La Gazzetta Della Spezia, citată de Rotalianul.com.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri care au reușit, cu ajutorul unei scări automate, să-l scoată pe român din canal.

Bărbatul de 34 de ani a fost stabilizat de echipajul de la ambulanță și transportat de urgență la spital. Medicii spun că românul nu se află în pericol de moarte, deși a căzut de la o înălțime considerabilă.

sursă foto: La Gazzetta Della Spezia

Citeşte şi:

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”

Istoria tristă a cabanei Caraiman, casa din vârful Bucegilor: e în paragină și a fost scoasă la vânzare pe internet cu 200.000 de euro. ”Nemulțumiții n-au decât să pună mână de la mână și să o cumpere”

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări