Mergi direct la conținut »
Marturia românului din Anglia care a aflat că i-a murit iubita chiar în accidentul din fața lui. Cristian era blocat pe autostradă fără să știe că în fața lui murise chiar Sorina
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marturia românului din Anglia care a aflat că i-a murit iubita chiar în accidentul din fața lui. Cristian era blocat pe autostradă fără să știe că în fața lui murise chiar Sorina

Marturia românului din Anglia care a aflat că i-a murit iubita chiar în accidentul din fața lui. Cristian era blocat pe autostradă fără să știe că în fața lui murise chiar Sorina

Un român din Marea Britanie a aflat că iubita lui murise într-un teribil accident de circulație chiar în timp ce se afla în ambuteiajul cauzat de tragedia în care murise femeia. Românul habar nu avea că la sute de metri în fața lui, pe autostradă, murise chiar tânăra cu care era împreună de trei ani. Cristian Miculaiciuc a primit un telefon de la Poliție în timp ce aștepta răbdător să se elibereze drumul.

De Mihai Niculescu,

Românul se afla pe autostrada M5, alături de alți sute de șoferi, într-un blocaj provocat de un grav accident, în dimineața zilei de 3 aprilie. Circulația a fost paralizată mai bine de șase ore.

Polițiștii l-au sunat pe Cristian când acesta aștepta deja de o oră să se elibereze traficul și l-au anunțat că iubita lui a murit în accidentul de pe autostradă, după ce o mașină de teren a intrat în autoturismul în care se afla aceasta.

Sorina Gheorghe avea 24 de ani, iar Cristian o cunoscuse în Marea Britanie, în urmă cu 3 ani, relatează birminghammail.co.uk.

Te voi purta cu mine în gând până ne vom reîntâlni, îți promit! Odihnește-te în pace, sufletul meu frumos!” a scris Cristian, pe Facebook, după tragedia care l-a marcat pe viață, postând și o fotografie alături de Sorina.

Iubita lui plecase mai devreme de acasă și se afla în drum spre serviciu, la Aston. Trebuia să inspecteze mai multe piese auto pentru autoturisme Porsche, la un depozit. Nu a mai ajuns însă acolo, căci a fost spulberată, pe autostradă, la ora 5.40 dimineața. Un jeep a intrat în mașina ei și nu a mai avut nici o șansă.

Cristian Miculaiciuc a povestit pentru sursa citată că nu știa că iubita sa murise în accidentul care bloca traficul: „Eu am ajuns pe autostrada M5 în jur de ora 9, făceam livrări în direcția aceea, dar accidentul avusese loc pe la 5:40. Am aflat că ea a murit în incident abia după o oră de așteptat în mașină, pe șosea. Poliția m-a sunat pe mine și a sunat-o și pe mama ei. Se îndrepta spre muncă. Sorina era o persoană foarte iubitoare și drăguță cu toată lumea și muncea din greu. Avea întotdeauna o atitudine pozitivă și făcea totul ca noi să fim mai fericiți în prezența ei” a spus românul.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Echipele de intervenție au găsit o mașină avariată considerabil. Un paramedic în afara serviciului și câțiva martori au încercat să-i acorde asistență victimei, dar în ciuda tuturor eforturilor, tânăra a fost declarată decedată la fața locului” a declarat un purtător al Ambulanței din West Midland.


Citește și: VIDEO / Învățăturile unui activist rus răpit și torturat. Interviu cu Oleg Kozlovsky, cercetător Amnesty International și activist pentru drepturile omului, răpit în Ingușetia


 

Close
Închide
  Close