Mergi direct la conținut »
Un român din Italia plănuia să arunce casa în aer, după o ceartă cu nevasta. În locuință se aflau și copiii celor doi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român din Italia plănuia să arunce casa în aer, după o ceartă cu nevasta. În locuință se aflau și copiii celor doi

Un român din Italia plănuia să arunce casa în aer, după o ceartă cu nevasta. În locuință se aflau și copiii celor doi

Un bărbat din România, în vârstă de 45 de ani, a fost foarte aproape să provoace o tragedie la Dezio, Monza, în Italia, după o ceartă cu nevasta.

La scurt timp după ce femeia a plecat la muncă și l-a lăsat în casă cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 11 și 12 ani, bărbatul a deschis gazul, apoi și-a sunat soția ca să-i spună ce urmează să facă, scrie Observator.tv.

Omul a sunat-o pe soția lui și i-a spus: „Noi acum vom muri. Adio”, apoi i-a închis telefonul. Femeia, speriată, a sunat la poliție, iar soțul ei a fost găsit cu bricheta în mână de pompierii care au spart ușa. El aștepta să se strângă suficient gaz în apartament încât să producă o explozie.

Ajunși la fața locului, pompierii au făcut tot posibilul pentru a preveni o scânteie. Românul a fost imobilizat de poliție și arestat. Minorii au fost transportați la spital pentru a fi supuși unor analize, ei fiind acum în siguranță.

Poliția laudă promptitudinea și stăpânirea de sine a mamei, care a acționat imediat și a dus la evitarea unei tragedii de proporții.


CITEȘTE ȘI: Revoltă în PSD din cauza bugetului. Primarii cer bani, Dragnea le promite vitamine


 

Close
Închide
  Close