Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un român a dus steagul național pe cel mai înalt vârf din Orientul Mijlociu, la 5609 metri

Un român a dus steagul național pe cel mai înalt vârf din Orientul Mijlociu, la 5609 metri

Un român a dus steagul național pe cel mai înalt vârf din Orientul Mijlociu. Tânărul Cosmin Cristal este din Neamț și a vrut ca steagul României să ajungă pe cel mai înalt vulcan din Asia, situat la 5609 metri.

De Mihai Niculescu,

Mândru să duc steagul României pe cel mai înalt munte din Orientul Mijlociu. Ieri am ajuns la 5609 m, pe Muntele Damavand, Iran” a scris pe Facebook de Cosmin Cristal.

Deși expediția nu a fost una ușoară și nu a fost însoțit de vreun ghid, Cosmin spune că recompensa a fost satisfacția pe care a avut-o atunci când a atins vârful, relatează stiri-neamt.ro.

Muntele Damavand este cel al 12–lea cel mai înalt vârf din lume și al doilea din Asia, după muntele Everest. Este altitudinea maximă la care se poate ajunge în Iran și Orientul Mijlociu, dar și cel mai înalt vulcan din Asia.

Sursa foto: stiri-neamt.ro


CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ/ Drama a patru frați din Argeș. Mama i-a părăsit, tatăl s-a spânzurat, sunt crescuți de o mătușă și se tem să nu fie separați – VIDEO

Reacția oamenilor la suma imensă cheltuită pentru „Zilele Sectorului 5”: „Cred că Dan Bittman e agent sub acoperire DNA”


 

 
 
Close
Close
Închide