Mergi direct la conținut »
Un român a furat 40.000 de euro de la o italiancă de 97 de ani!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a furat 40.000 de euro de la o italiancă de 97 de ani!

Un român a furat 40.000 de euro de la o italiancă de 97 de ani!

Un român, Marius Ciprian Clipaciuc, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat pentru că a dat spargerea în casa unei bătrâne de 97 de ani. Românul a fost ajutat de soția lui italiantă, Antonella Longobardi, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit site-ul laprovinciapavese.gelocal.it.

Cei doi au programat jaful din locuința din  Viale Indipendenza, din orașul Pavia, după ce Antonella a lucrat acolo ca „badantă”, îngrijind-o pe bătrână.

Antonella a făcut chei duble

Antonella a făcut chei duble, iar Marius Ciprian Clipaciuc a pătruns nestingherit în casa femeii. Românul a sustras bani, bijuterii și alte obiecte de valoare. Spargerea s-a situat la circa 40.000 de euro.

Cei doi sunt arestați la Pagani și se află în arestul închisorii din Salerno.

Cei doi hioți, Marius și Antonella


Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei

Deputatul PSD Florin Iordache, pasionat de pescuit sportiv, cu gesturi de fotbalist. Ce gesturi obscene au făcut Răzvan Lucescu, Stelea, Ioan Andone sau Gigi Becali

Supravieţuitorii tragediei din Colectiv, în faţa judecătorului. „Jetul de artificii nu ajungea la stâlp, nu ştiu dacă asta a fost cauza incendiului”

 

Close
Închide
  Close