Beatriz Arroyo Hernaiz a fost ucisă duminică noapte de iubitul român, în locuința lor din Alboraia, în regiunea Valencia.

Viorel Parfene și-a înjunghiat iubita și a stat 10 ore lângă cadavrul ei, a notat observator.tv.

Ea n-a mai mers luni la muncă, iar șeful ei a alertat poliția. Astfel, poliția a mers la reședința unde a găsit trupul lui Beatriz.

„Era o fată tânără, care lucra de ceva timp aici ca şi menajeră. Mai lucra şi la un magazin mic şi cred că avea nişte ore şi la un hotel. El era bucătar, acolo”, au spus vecinii.

Viorel şi iubita lui erau împreună de 7 ani, iar din 2015 se mutaseră în casa respectivă, scrie levante-emv.com.

Bea voia să se despartă de iubitul român și să-și refacă viața. Românul n-a suportat gândul și a omorât-o, iar apoi s-a sinucis.


Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO