MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 19:33 , de Cristian Simion

Un șofer al Prefecturii Teleorman a provocat un accident cu patru victime. Doi dintre răniți sunt jurnaliști/ FOTO

Distribuie

Un șofer angajat la Prefectura județului Teleorman a provocat un grav accident rutier, marți după-amiază, după ce nu a acordat prioritate de trecere la intrarea într-un sens giratoriu pe centura municipiului Alexandria. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, printre victime numărându-se doi jurnaliști, corespondenți ai unei televiziuni naționale care voiau să filmeze zonele inundate.

Accidentul a avut loc marți după amiază, într-un sens giratoriu la intersecția dintre șoseaua de centură a municipiului Alexandria și drumul județean 504.

Surse locale susțin că șoferul Prefecturii Teleorman care se afla în mașină cu doi jurnaliști nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, la intrarea în sensul giratoriu. Impactul a fost atât de violent încât una dintre mașini a fost aruncată în parapetul de pe marginea drumului.

În urma accidentului, cei doi ziariști, corespondenți ai unei televiziuni naționale veniți de la Craiova să filmeze în zonele inundate din Teleorman, au ajuns la spital. Unul dintre ei a scăpat fără leziuni, a arătat RMN-ul făcut la spital, cel de-al doilea are o dublă fractură la picior și necesită intervenție chirrugicală, au anunțat colegii bărbatului.

Și șoferul mașinii care circula regulamentar, precum și pasagerul care se afla în dreapta acestuia au fost răniți.

De altfel, singurul dintre cei implicați în accident care a scăpat nevătămat este șoferul Prefecturii, în vârstă de 52 de ani. Nici acesta, nici celălalt șofer implicat nu consumaseră alcool, au arătat testele făcute de către polițiști rutieri.

Șoferul Prefecturii este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Loading...
Comentarii