MENIU CAUTĂ
16 Ian. 2018 16:25

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis la Iași, la o stradă distanță de locuința soților Maleon. Sora sa mai mică l-a găsit spânzurat

Distribuie

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis la Iași, aparent fără motiv, nelăsând în urmă un bilet prin care să își explice gestul.

Dramă într-o familie din Iași, după ce un tânăr de 19 ani a fost găsit spânzurat pe terasa casei în care locuia împreună cu sora și părinții săi.

Tragedia s-a petrecut ieri-seară, Andrei Venin fiind găsit spânzurat chiar de sora sa mai mică.

Un echipaj medical a ajuns imediat la fața locului și a început manevrele de resuscitare, scrie Bună Ziua Iași, dar, din nefericire, după câteva zeci de minute medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Moartea tânărului, care era student la Facultatea de Informatică, rămâne învăluită în mister, mai ales că anchetatorii nu au găsit un bilet de adio. Atât cei din familie, cât și vecinii, nu înțeleg de ce a recurs tânărul la acest gest și care ar putea să fie motivul care l-ar fi determinat să recurga la un asemenea gest.

Locuitorii din zonă spun că parcă peste zona în care locuiesc a căzut un blestem, având în vedere că la doar două case distanță s-a mai sinucis un bărbat, iar la o stradă mai departe au murit soții Maleon.

FOTO: BZI


Citește și: Pâinea „de un leu' ar putea dispărea de pe piaţă. S-a scumpit deja în magazine

 

Loading...
Comentarii