MENIU CAUTĂ

Un tânăr din Botoșani a aflat că are cancer după ce a fost salvat de la înec

Distribuie

Un tânăr din Botoșani a aflat că are cancer după ce a fost salvat de la înec. La doar 18 ani, a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală, la scurt timp după ce a fost la un pas de a se îneca într-o piscină.

Bărbatul din localitatea Flămânzi a fost salvat de la moarte de prietenul său care l-a scos la timp din piscină și care apoi a sunat de urgență la 112. Medicii de la Ambulanță l-au găsit pe tânărul de 18 ani în stop cardiorespirator și au început manevrele de resuscitare. După ce a fost transportat în comă la spitalul din Botoșani, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, însă medicii i-au dat astăzi o veste cutremurătoare.

Tânărul a fost diagnosticat cu o tumoare la nivelul creierului, în urma unei investigații computer tomograf.

„În prezent pacientul este supus mai multor teste imagistice şi analize. Urmează să fie direcţionat către Iaşi, unde specialiştii de acolo să poată evalua mai bine starea lui şi dacă se impune sau este posibilă o intervenţie chirurgicală”, a precizat un medic din cadrul SJU Botoşani, conform stiri.botosani.ro

În aprilie, doi tineri din Marea Britanie au fost diagnosticați cu cancer în timp ce așteptau venirea celui de-al doilea copil al familiei.

Un medicament care urmează să trateze cea mai cumplită boală, cancerul, ar fi fost descoperit de oamenii de știință. Acesta va fi testat pe oameni. Specialiștii de la Universitatea Stanford din America au descoperit un medicament care elimină tumorile canceroase, chiar și când acestea s-au răspândit în întreg organismul.

Sursă foto: botosaninews.ro


Citește și FOTO&VIDEO/ Primele declarații ale șefului Jandarmeriei Române după violențele din Piața Victoriei. „Cei care au greșit vor plăti, indiferent de unde sunt”


 

Citește mai multe despre Botoșani, Cancer, Flamanzi și inec pe Libertatea.

Comentarii