De Dragoș Tănase,

Duminică seara, în jurul orei 22,30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost trimis de către Dispeceratul Poliţiei Tecuci la o adresă din localitate, unde a fost semnalat un scandal.

Acolo, jandarmii au găsit două persoane recalcitrante, unchi şi nepot, care se acuzau reciproc de acţiuni agresive, unul împotriva celuilalt.

Înfuriat de prezenţa oamenilor legii, tânărul a ieşit din curtea imobilului cu un topor şi s-a repezit asupra echipajului, moment în care unul dintre jandarmi a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical.

Lovitura de topor a fost blocată cu braţul de către jandarm, iar în acelaşi timp acesta a executat un al doilea foc de avertisment. Agresorul a fost imobilizat de către jandarmi şi încătuşat.

La faţa locului a fost solicitată prezenţa unei echipe operative din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci.

În urma intervenţiei nu au rezultat persoane rănite, tânărul fiind condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

La începutul acestei luni, un jandarm din Suceava a fost atacat în timpul serviciului de un urs. A fost salvat de colegul său, care a împușcat animalul.

FOTO: Facebook.com/Jandarmeria Română (Arhivă)

Citeşte şi:

Cauza morții bărbatului din Vatra Dornei, imobilizat de jandarmi cu spray lacrimogen

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă