Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Tismana, căutat în lac, după ce a lăsat un bilet de adio
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din Tismana, căutat în lac, după ce a lăsat un bilet de adio

Un tânăr din Tismana, căutat în lac, după ce a lăsat un bilet de adio

Un tânăr din Tismana, căutat în lac, după ce a lăsat un bilet de adio. Este vorba despre Florin Albișor, în vârstă de 30 de ani, este cunoscut cu afecțiuni psihice.

De Livia Lixandru,

Bărbatul este cercetat într-un dosar penal, pentru furt, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care ar fi recurs la un asemenea gest. Familia susține că a lăsat și un bilet de adio în care ar fi anunțat că se va arunca în lacul din localitate, potrivit gorj-domino.ro.

Baiatul ar fi fost acuzat de furt dintr-un magazin

”O femeie de 62 de ani, din comuna Peștișani, a sesizat, prin apelul 112, faptul că fiul său, de 30 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Polițiștii efectuează verificări pe raza localității de domiciliu, precum și în zona unui lac din apropiere, împreună cu lucrători din cadrul IJJ și ISU Gorj. Tânărul era cercetat într-un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat și era dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. ”Am înțeles că a lăsat un bilet, nu l-am văzut, în care a spus că se va arunca în lacul din Tismana și ar fi închis locuința, după care a plecat de acasă. Nu este căsătorit, locuia cu mama. Era beneficiar al ajutorului social”, a precizat Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana.
Foto: Jurnalulolteniei.ro

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/Gest emoționant al Laurei Lavric. A venit la București să-și vadă, după 25 de ani, un fost vecin

Close
Închide
  Close