MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 17:11

Un tată vitreg a ucis cu cruzime un copil, dar poate scăpa cu doar patru ani de pușcărie. Decizia justiției care a șocat o țară întreagă

Distribuie

Un tată vitreg a ucis cu cruzime un copil, dar poate scăpa cu doar patru ani de pușcărie. Decizia justiției a șocat o țară întreagă. Pe de altă parte, bărbatul nu are o viață ușoară în închisoare și a fost aspru pedespti de ceilalți deținuți. 

Un băiețel în vârstă de doar patru ani, Mason Lee, din Australia, a murit în 2016, ca urmare a bătăilor repetate și relelor tratamente aplicate de tatăl său vitreg.

Criminalul a fost bătut în pușcărie

Mason Lee a murit cu zile din pricina tatălui său vitreg, care l-a bătut și l-a tratat cu cruzime. Acesta l-a lovit cu bestialitate peste abdomen, cauzându-i o rană care i-a fost fatală.

Numai că rana care s-a dovedit fatală a fost creată cu cel puțin 48 de ore înaintea decesului, ceea ce înseamnă că băiatul a murit în chinuri îngrozitoare, deși putea fi salvat! Mai mult, corpul micuțului era plin de diverse răni infectate, semn că a fost lovit peste tot.

Tatăl vitreg criminal a recunoscut în fața justiției că este un consumator de droguri și s-a apărat că fiind sub influența substanțelor interzise, n-a mai știut ce face.

Justiția din Australia l-a pedepsit pe agresor, William O‘Sullivan, la doar 9 ani de închisoare. Acesta are dreptul la eliberare condiționată peste 4 ani, în 2022.

Decizia justiției a șocat întreaga opinie publică din Australia. Avocatul lui William OSullivan a reclamat faptul că în închisoare acesta a fost victima unui atac „din răzbunare”, suferind o fractură de craniu.

În 2009, tot în Australia, o tânără și-a ucis tatăl vitreg ca să scape de violurile repetate ale acestuia.


VIDEO EXCLUSIV/ Paula Seling, despre cum s-a schimbat cariera după câștigarea trofelui Cerbul de Aur. „Am simțit o iubire și o apreciere mai pregnante”

Citește mai multe despre Australia, criminal și inchisoare pe Libertatea.

Comentarii