Mergi direct la conținut »
Un taximetrist din Iași a murit la volan, în timp ce conducea mașina VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un taximetrist din Iași a murit la volan, în timp ce conducea mașina VIDEO

Un taximetrist din Iași a murit la volan, în timp ce conducea mașina VIDEO

Un taximetrist din Iași a murit la volan, în timp ce conducea mașina, aceasta oprindu-se într-un gard de pe un trotuar.

Un bărbat în vârstă de numai 43 de ani, taximetrist, a murit în timp ce conducea maşina de serviciu, acesta suferind un infarct la volan. Bărbatul de 43 de ani nu era cunoscut cu afecţiuni cardiace, notează Ziarul de Iași.

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă se poate vedea cum taximetrul îşi continuă deplasarea, încetineşte, şoferul apucă să ocolească un autoturism parcat, însă nu mai poate frâna şi se opreşte în gardul unei clădiri.

Un trecător observă faptul şi se deplasează la autoturismul oprit şi deschide portiera, apoi sună la 112.

Medicii sosiţi la faţa locului nu l-au mai putut ajuta pe șofer şi au constatat decesul.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, şoferul taximetrului nu avea clienţi în momentul infarctului şi nu era cunoscut cu afecţiuni medicale incompatibile cu şofatul.

„Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Iaşi, care conducea un autoturism pe şoseaua Manta Roşie, la intersecţie cu strada Mitropolit Varlaam, a pătruns pe trotuar şi s-a oprit cu roata din partea dreaptă a autoturismului în gardul unei socie­tăţi comerciale. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că şoferul suferise un stop respirator“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.


 

Citește și: VIDEO/Ciobani versus vegani. ”Doar n-oi fi iepure, să mănânc morcovi!”/”Cât timp o să consumăm suferință, n-o să avem pace”

Close
Închide
  Close