Mergi direct la conținut »
Un turist a căzut de pe un zid al Cetăţii Şoimoş, după ce a vrut să facă o fotografie. Bărbatul a ajuns de urgență la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un turist a căzut de pe un zid al Cetăţii Şoimoş, după ce a vrut să facă o fotografie. Bărbatul a ajuns de urgență la spital

Un turist a căzut de pe un zid al Cetăţii Şoimoş, după ce a vrut să facă o fotografie. Bărbatul a ajuns de urgență la spital

Un turist a căzut, vineri, de pe un zid al Cetăţii Şoimoş din județul Arad. Martorii, cei care au și sunat la 112, au spus că bărbatul se urcase acolo pentru a face o fotografie, dar s-a dezechilibrat și a căzut în gol. În urma impactului, victima a suferit o fractură dechisă la un picior.

De Dragoș Tănase,

La fata locului, o zonă greu accesibilă, la o înălțime de aproximativ 15 metri, au fost trimise imediat un echipaj de prim-ajutor, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și un echipaj de salvatori specializați in intervenții la înălțime (pompieri-alpinisti) al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Bărbatul a fost stabilizat, la poalele cetății, după care a fost coborât către un echipaj SMURD, pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, George Pleşca.

Ruinele Cetăţii Şoimoş se află pe un deal din Lipova, în județul Arad.

Anul trecut, la începutul lunii septembrie, o turistă a murit după ce a căzut de pe poteca de acces către mănăstirea Cetăţuia.

FOTO – Wikipedia.org

VIDEO – ISU Arad


Citește și… PSEUDOMEDICINĂ! Clinica lui Becali face terapie cu vâsc pentru bolnavii de cancer. Febră indusă în tot corpul, ca să ”fiarbă” cancerul!


 

Close
Închide
  Close