Mergi direct la conținut »
Un vasluian și-a tâlhărit propria soție pe stradă. În urmă cu o lună, bărbatul și-a dat foc casei din răzbunare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un vasluian și-a tâlhărit propria soție pe stradă. În urmă cu o lună, bărbatul și-a dat foc casei din răzbunare

Un vasluian și-a tâlhărit propria soție pe stradă. În urmă cu o lună, bărbatul și-a dat foc casei din răzbunare

Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiști pentru tâlhărie calificată după ce și-a atacat propria nevastă pe o stradă din Bârlad lovind-o cu pumnii în cap și luându-i geanta și telefonul mobil. Individul era sub control judiciar după ce acum o lună a dat foc casei pentru că Protecția Copilului îi luase copiii de care avea grijă.

De Theodor Istrate,

Femeia se îndrepta spre gara din Bârlad, la primele ore ale dimineții, când s-a trezit atacată de un individ. Și-a dat seama că atacatorul era chiar soțul său care, cu o violență ieșită din comun, a bătut-o, iar apoi i-a smuls geanta și telefonul mobil din mână. În timp ce bărbatul s-a făcut nevăzut, femeia a sunat la numărul de urgență 112 unde a reclamat incidentul.

„În urma activităților specifice desfășurate, bărbatul a fost găsit de către polițiști, fiind reținut pe 24 de ore pentru tâlhărie calificată. Prejudiciul în acest caz a fost estimat la aproximativ 1.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Bărbatul ajuns acum în spatele gratiilor este același care, la mijlocul lunii ianuarie, a dat foc propriei locuințe ca răzbunare pentru că îi fuseseră luați cei trei copii, cu vârste cuprinse între doi și 11 ani, de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Și asta după ce cel mai mare dintre copii a sunat la 112 și a cerut intervenția poliției din cauza scandalurilor din familie.

Reținut și atunci pentru 24 de ore de către polițiști pentru distrugere prin incendiere, bârlădeanul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Atunci, magistrații care au luat decizia punerii în libertate a bărbatului nu au ținut cont de faptul că era recidivist pentru mai multe infracțiuni de furt. Acum, bârlădeanul va fi prezentat din nou instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și: O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

Close
Închide
  Close