MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 23:23

VIDEO | Una dintre ultimele dorințe ale lui George H.W. Bush a fost împlinită

Distribuie

Fostul președinte american, care a murit, vineri, la vârsta de 94 de ani, și-a dorit ca din funeraliile sale să facă parte și un tren funebru. Tradiția a fost începută de Abraham Lincoln, dar niciun președinte nu și-a mai dorit acest lucru în ultimii 50 de ani. 

George H.W. Bush a fost înmormântat, joi, la biblioteca prezidențială din Texas, alături de soția lui, Barbara Bush.

Sicriul fostului preşedinte George H.W. Bush a fost condus pe ultimul drum cu un tren creat special pentru el. Locomotiva, vopsită la fel ca aeronava prezidenţială Air Force One, a fost denumită 4141, în onoarea celui care a fost cel de la 41-lea preşedinte al Statelor Unite, potrivit stirileprotv.ro.

Miercuri, sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al lui George H.W. Bush a fost depus la Catedrala Națională din Washington. La ceremonie au participat familia lui Bush, preşedintele Donald Trump şi prima doamnă, Melania Trump, fostul preşedinte Bill Clinton şi Hillary Clinton, fostul preşedinte Barack Obama şi fosta primă doamnă Michelle Obama.


Conflict de interese de 3.600 de euro pe zi. Complexul Energetic Oltenia angajează fără licitaţie aceeaşi firmă pusă să recupereze datorii de la gigantul energetic


 

Citește mai multe despre George Bush pe Libertatea.

Comentarii