Mergi direct la conținut »
UNTOLD 2016 | Probe de foc pentru turiștii care vor să devină «transilvăneni»: pâine cu slană, țuică și muzică populară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UNTOLD 2016 | Probe de foc pentru turiștii care vor să devină «transilvăneni»: pâine cu slană, țuică și muzică populară

UNTOLD 2016 | Probe de foc pentru turiștii care vor să devină «transilvăneni»: pâine cu slană, țuică și muzică populară

UNTOLD 2016, cel mai așteptat festival al anului, își deschide porțile, mâine, pentru patru zile de concerte incendiare! Pe lângă numele grele care vor urca pe scenă, organizatorii le-au pregătit oaspeților tot felul de alte surprize, menite să îi distreze și în pauzele dintre concerte. Astfel, turiștii străini care vin la festival vor putea să se transforme, în 5 minute, în transilvăneni, dacă trec niște probe foarte dificile!

De Georgiana Marcu,

Turiștii care vor râvni la rangul de ”transilvănean” și la o poză idilică pe căpița de fân vor avea posibilitatea să le obțină chiar la Untold 2016, care are loc în perioada 4-7 august. ”Cum să devii un Transilvănean în 5 minute” este provocarea care se adresează în special turiștilor străiniși care presupune trei pași extrem de dificili pentru neinițiați.

Aspiranții la titlu vor gusta țuica românească și pâinea cu slănină, vor asculta muzică populară autohtonă și vor învăța expresii românești, mai concret ”Let it be” va deveni ”No, dă-i pace”. După ce festivalierii au trecut de cei trei pași, vor primi o legitimație ”Level 3 Transilvănean” și pot să captureze momentul lângă o capiță de fân. La final, turiștii sunt invitați să descopere Ardealul și destinațiile turistice din campania ”Transilvania All Inclusive” unde au reducere cu brățara de festival. De asemenea, turiștii pot trece prin… Statele Unite ale Maramureșului unde pot picta pe linguri de lemn care mai apoi să fie expuse spre văzul celorlalți participanți.

UNTOLD 2016. Distracții pentru toate gusturile

Animatorii Internaționali Sol, Queen of Hearts, Golden Angel vor transforma tărâmul magiei și al nopții, într-unul de poveste. Acrobații vin tocmai din Berlin și realizează spectacole de o extravaganță extraordinară încă din 2003. Personaje rupte parcă din basme vor invada regatul Untold și îi vor umple de bucurie pe cei pasionați de arta teatrală. Spectacolele lor sunt renumite în întreaga lume iar participanții îi pot vedea în aceste zile, la Cluj. Din lumea de poveste nu vor lipsi nici jongleriile cu foc sau, pentru pasionații de adrenalină, tiroliana.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Domnișoarele pasionate de modă vor regăsi în festival Fashion Story, un loc în care pot fi găsiți toți designerii români renumiți din România. Aici ”victimele modei” își pot alege ținuta și accesoriile cu care să defileze prin regatul Untold.

In Candyland, festivalierii vor avea ocazia de a face baloane uriașe, o activitate ideală pentru copii, dar și pentru adulți. De aici nu vor lipsi demonstrațiile de magie cu cărți de joc, iar dimineața este locul unde participanți istoviți pot veni pentru un masaj care să-i pregătească pentru noaptea următoare.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

Participanții sunt invitați să pășeasca împreună pe tărîmul meditației și să se bucure de sunetele magice și vibrațiile vindecătoare ale bolurilor Tibetane și a Gongului! Fanii Untold pot învăța tainele unei arte și tehnici vechi de decorare a corpului, cu variante noi, contemporane, ieșite din imaginile care compun universul personal. Pictura abstractă sau cea stradală fac parte în acest an din universul UNTOLD. Primii pași în arta urbană îi pot face participanții aici, folosindu-se de tehnica stencils.

Dj-i de renume la Untold 2016

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, iar pe scenă vor urca unii dintre cei mai buni DJ ai lumii, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Yakoto.

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'
Recomandări

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'

Untold 2016. Program pe zile

JOI, 4 AUGUST:
DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE/TIESTO/ FAITHLESS/ROUTE94/ MARTINEZ BROTHERS/BORGORE/RUDIMENTAL DJ

VINERI, 5 AUGUST:
HARDWELL / SCOOTER/ TUJAMO/JAMIE JONES/SETH TROXLER/CHASE AND STATUS DJ SET/DOPE DOD

SÂMBĂTĂ, 6 AUGUST:
ARMIN VAN BUUREN/W&W/SATOSHI TOMIIE/SASHA/FOREIGN BEGGARS/PENDULUM DJ SET&VERSE/KWABS

DUMINICĂ, 7 AUGUST:
AFROJACK/MARTIN GARRIX/PAROV STELAR/DUBFIRE/JOHN DIGWEED/SHARAM/ NETSKY DJ SET
Programul poate suferi modificări, care vor fi anunțate ulterior de organizatori.

Untold a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015.

Close
Închide
  Close