Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incident grav la stația de metrou Universitate. Unui bărbat i-a căzut un geam în cap pe scările rulante! Reacția Metrorex

Incident grav la stația de metrou Universitate. Unui bărbat i-a căzut un geam în cap pe scările rulante! Reacția Metrorex

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a ajuns la spital după ce, în timp ce cobora scările rulante de la stația de metrou Piața Universității, i-a căzut în cap o bucată de geam din plafon.

De Ana Hațeg, Răzvan Mihalașcu,

UPDATE 21.30. O martoră a incidentului produs la stația de metrou Piața Universității a dezvăluit într-o postare pe Facebook că reprezentanții Metrorex au încercat să mușamalizeze totul rapid.

UPDATE 19:00: Metrorex a anunțat, vineri, că se va constitui o comisie care va analiza cauza incidentului.

„Călătorul accidentat a fost găsit în stare conştientă, cu o plagă uşoară la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul Universitar. În urmă acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex, se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, a anunțat Metrorex.

UPDATE 18:50: La aproximativ o oră după incident, doi angajați de la Romprest curățau de cioburi scara rulantă pe care se coboară la metrou dinspre pasajul de la Intercontinental.

În acest moment, doar una dintre scările care se folosesc de obicei la coborârea în pasaj este blocată.

„La stația de metrou Universitate, un bărbat de 47 de ani, aflat în zona scărilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de construcție cazute din plafon. A fost transportat la Spitalul Universitar în stare de conștiență”, a transmis ISU București-Ilfov.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă și dus la spital, după ce persoanele aflate în zonă i-au acordat primul ajutor.

Între timp, un martor citat de Digi24 spune că personalul de la metrou mătura cioburile în loc să îi acorde ajutor victimei.

Close
Închide
  Close