Mergi direct la conținut »
Utilizatorii de Facebook, mai vigilenți ca Poliția! L-au ajutat pe un bistrițean să-și găsească mașina furată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Utilizatorii de Facebook, mai vigilenți ca Poliția! L-au ajutat pe un bistrițean să-și găsească mașina furată

Utilizatorii de Facebook, mai vigilenți ca Poliția! L-au ajutat pe un bistrițean să-și găsească mașina furată

Un tânăr din Bistrița s-a bucurat de un ajutor nesperat, zilele trecute, după ce i-a fost furată mașina din parcare. Omul a alertat autoritățile, însă a apelat și la prietenii de pe Facebook, poate-poate dă de urma hoților.

De Georgiana Marcu,

Un BMW seria 5, cu volan pe dreapta şi numere de Irlanda, a fost furat în noaptea de sâmbătă spre duminică din faţa unei case de pe strada Gheorghe Şincai din Bistrița. Se pare că cel care a luat maşina a avut o cheie potrivită cu care a deschis portiera şi a pornit la drum cu bolidul.

Când a văzut că mașina lui s-a ”evaporat”, tânărul a sunat la poliție, iar oamenii legii au demarat cercetările. În același timp însă, păgubitul a povestit pe Facebook ce a pățit și a pus și fotografii cu automobilul său. Postarea a fost distribuită de sute de ori, iar la scurt timp a avut parte de o surpriză de proporții!

A primit un telefon de la cineva care a văzut postarea lui și l-a anunțat că a văzut mașina în Cluj-Napoca. Bărbatul a sunat imediat la poliție, iar oamenii legii i-au găsit mașina în locul indicat.

”Am primit un telefon şi informaţii cum că maşina ar fi în Cluj. Am sunat la Poliţie şi cei de la Cluj s-au dus să verifice informaţia şi au găsit maşina. Am pornit spre Cluj şi, în timp ce eram la cercetări, cu criminaliştii şi cei care s-au ocupat de anchetă, de maşină s-au apropiat patru bărbaţi care, atunci când şi-au dat seama de ce se petrece, au încercat să plece”, a povestit Adrian Praşca, proprietarul maşinii. citat de Bistrițeanul.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Aproape 800 de distribuiri

Polițiștii l-au săltat pe unul dintre cei patru indivizi care se apropiau de mașină, care este acum cercetat pentru furt. ”Acesta este bănuit că, folosindu-se de chei mincinoase, ar fi sustras un autovehicul, marca BMW, proprietatea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, care era parcat pe o stradă din municipiul Bistriţa. În aceeaşi noapte, bărbatul fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule s-ar fi deplasat cu autovehiculul sustras pe raza municipiului Cluj-Napoca”, au informat reprezentanții Poliției bistrițene.

”Am găsit aseară maşina în Cluj datorită unor persoane care au cooperat și ne-au anunţat unde este maşina de îndată ce au văzut postarea pe Facebook! Au fost aproape 800 de distribuiri şi acest lucru ne-a ajutat să recuperăm maşina şi să identificam hoţii care acum sunt unde trebuie!”, a scris pe pagina sa de Facebook proprietarul maşinii.

Close
Închide
  Close