De Daniel Ionașcu,

Rămași fără turiștii vestici, bulgarii au redus prețurile în acest an.

În schimb, cei din România au creșteri de până la 5% ale tarifelor practicate pentru lunile de vară.

”IRI Travel şi agenţiile partenere din întreaga ţară au negociat cu hotelierii bulgari să creştem reducerile, dar să şi prelungim perioada în care vindem în sistem Early Booking pe toată luna februarie. Hotelierii din Bulgaria s-au conformat cerinţelor noastre, mai ales că au pierdut piaţa adusă de Thomas Cook, iar acum nu mai vor să aştepte şi preferă să ştie că au hotelurile pline pe toată perioada verii. Efectele deja s-au văzut în vânzările noastre care au crescut pentru această perioadă cu peste 20%. De toate aceste super-oferte puteţi beneficia prin cele peste 1.000 agentii de turism partenere cu care IRI Travel are o colaborare foarte bună de peste 10 ani”, a declarat Lucian Bădîrcea, șeful agenției IRI Travel.

Reducerile sunt valabile până la 28 februarie, prin Early Booking. Preţurile sunt valabile pentru perioada 15 iunie – 1 iulie.

Prețurile comparate ale vacanțelor din Bulgaria, în 2019 și 2020

Vânzarile pentru litoralul Mării Negre sunt în creştere cu aproximativ 25 – 30% faţă de aceeaşi perioada a anului trecut.

Tichetele de vacanță acordate de statul român bugetarilor încă au o mare influență asupra prețurilor de achiziție a unei vacanțe în România și din acest motiv, hotelierii din România încă țin la preț.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși