De Flavius Toader,

Caroline Flack a murit la 40 de ani, cu câteva zile înainte de a apărea în fața judecătorului, într-un proces în care era acuzată că și-a atacat iubitul.

Un avocat al familiei a precizat că Flack s-a sinucis.

”Caroline a murit, azi, 15 februarie. Am vrea să rugăm presa să ne respecte intimitatea în aceste momente dificile și să nu ne contacteze sau să ne fotografieze”, au precizat sâmbătă membrii familiei.

Flack a prezentat mai multe emisiuni de succes, de la ”X Factor” la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sau ”Insula iubirii”.

Ea a fost arestată pentru scurt timp în decembrie și acuzată că și-a atacat iubitul cu o lampă, în casa lor din Islington. Procuroarea a precizat că partenerul lui Flack, Lewis Burton, a suferit răni serioase la cap.

Un judecător i-a interzis lui Flack să își contacteze partenerul înaintea procesului, care era programat pe 4 martie. Burton, care nu a depus plângere și nu a susținut acuzarea, a încercat chiar vineri, cu o zi înaintea morții, să vorbească cu ea. Fără succes însă.

Moartea lui Flack a declanșat o nouă dezbatere în presa britanică cu privire la tratamentul aplicat de tabloide personalităților publice.

Imediat după moartea vedetei, cotidianul The Sun a șters de pe site un articol publicat de Valentine’s Day, în care ironiza cazul atacului vedetei la adresa partenerului ei.

Citeşte şi:

Ucisă de indiferenţă. Povestea unei fete de 18 ani care a fost asasinată la scurt timp după ce a depus mărturie într-un dosar de trafic de minori

Dimensiunea reală a emigrației din România. Ce știm și ce nu despre cât de mare e „diaspora”

UPDATE | Medicii au infirmat prezența infecției cu coronavirus la femeia din Deva

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres