De Cristian Anton,

Guvernul Orban își va asuma răspunderea pentru abrogarea Ordonanței 114, ”cu excepția părții referitoare la construcții, sector unde s-au făcut deja schimbări”, a declarat Raluca Turcan.

”Ordonanța 114, o ordonanță ticăloasă, a dus la toate creșterile de prețuri în timp ce românii erau mințiți că o duc mai bine”, a spus vicepremierul.

Potrivit acesteia, ”PNL susține anularea pensiilor speciale, cu excepția pensiilor militare și ale magistraților”, pentru ”înlăturarea unei inechități crase”, prin care se cheltuiau nouă milioane de euro pe an de la buget.

Pensiile vor fi stabilite numai pe principiul contributivității, iar ”tot ceea ce înseamnă privilegiu la discreția polticienilor va fi eliminat”, a completat Turcan.

Vicepremierul a vorbit și despre ”demersurile populiste și sinucigașe ale PSD”, spunând că PNL ”va face un guvern deștept și al prosperității”.

De asemenea, Raluca Turcan a spus că Executivul își va asuma răspunderea pentru bugetul pe 2020, care va acoperi toate cheltuielile necesare și va beneficia și de toate veniturile propuse.

Citeşte şi:

Tezaur național, scos la licitație. Ce capodopere celebre se află la un loc pentru prima dată

Percheziții DNA la PSD Arad. Deputatul Florin Tripa, „săltat” în drum spre aeroport: „Au venit la 6 dimineața, mi-au speriat copilul!” Procurorii îl suspectează de trafic de influență

Polițiștii din Brașov au reușit să o găsească pe femeia care a locuit timp de trei luni într-un cort montat la marginea pădurii din Brașov

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile