MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Ce spune Victor Ponta despre „rețelele de troli” ale PSD, după ce Facebook a închis mai multe pagini care manipulau în folosul partidului

Distribuie

Fostul premier Victor Ponta vorbit duminică despre rețeaua online PSD care opera dezinformări și a fost închisă din acest motiv de Facebook. Actualul lider al Pro România a explicat într-o postare pe contul său de Facebook cum erau transmise mesajele de denigrare la adresa sa, ulterior rostogolite în online.

În fruntea echipelor de troli de la PSD s-ar afla George Harabagiu și consilierul județean PSD Cristina Alcea. Aceasta din urmă ar fi plătită din bani publici să realizeze campaniile online ale PSD, prin „campaniile de troli”, susține Victor Ponta.

George Harabagiu este fostul lider al PSD Online, plecat în urma scandalului de la Arena Națională când primarul Gabriela Firea a fost huiduită. El ar fi fost autorul justificării oferită de Firea, și anume că spectatorii au huiduit-o pe Simona Halep.

Harabagiu nu ar fi dispărut, susține Ponta, ci a ajuns să lucreze pentru Ionel Arsene, apropiat al lui Liviu Dragnea și președinte al Consiliului județean Neamț.

Fostul premier dă detalii şi despre noua şefă a PSD Online.

„Cristina Alcea este plătită de CJ Teleorman (chiar a primit şi bursă de studii de la CJ) dar lucrează la Partid la online – adică face exact ce faceau persoanele pentru care Dragnea a fost deja condamnat în dosarul «angajarilor fictive». De pe telefonul său (plătit de CJ Teleorman ) Cristiana Alcea trimite pe toate reţelele de «troli» făcute de PSD din banii de la Buget dezinformări – de exemplu despre Victor Ponta / după care primeşte de la Dan Cristescu (preşedintele CJ Teleorman) mesajul direct «astuia nu-i închide nimeni pliscul»”, se mai arată în mesajul lui Ponta.

Dan Cristescu (presedintele CJ Teleorman) îi scrie Cristinei Alcea (consilier judetean PSD la Teleorman plătita din bani publici – dar care de fapt lucrează la Partid la dezinformări pe reţele sociale «ASTUIA NU-I INCHIDE NIMENI PLISCUL!!!»”, explică Victor Ponta. Fostul premier punctează faptul că PSD a primit în primele două luni din an 3 milioane de euro.


Citește și: Analiză BBC despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la Parchetul European: „PSD o consideră dușmanul lor de moarte”


 

Comentarii