Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Bărbat suspect de corupere sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, reținut de Poliția Capitalei
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO/ Bărbat suspect de corupere sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, reținut de Poliția Capitalei

VIDEO/ Bărbat suspect de corupere sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, reținut de Poliția Capitalei

Ieri, în urma unui apel la 112, polițiștii secției 19 București au reținut un bărbat pentru suspiciuni de corupere sexuală și ultraj contra bunelor moravuri. Bărbatul corespundea descrierii părinților a două minore, care pe 6 mai au sesizat la Poliție un individ ce le-a abordat pe cele două fete în timp ce acestea se jucau pe o stradă din sectorul 5.

De Daniel Stanciu,

Pe 6 mai, părinții a două minore au depus o sesizare la secția 19 de Poliție în care au raportat un bărbat ce s-a expus în fața fetelor lor. Minorele, care se jucau pe o stradă din sectorul 5 au fost abordate de către un individ.

Odată atrasă atenția fetelor, bărbatul ar fi vorbit puțin cu ele după care și-a fi expus penisul în fața acestora.

În urma probelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, s-a dispus începerea urmăririi penale față de acesta și reținerea pentru 24 de ore, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Citește și: VIDEO/ Sacrificiul pentru o viață mai bună: 4 ani departe de familie și 100.000 de dolari pe care nu i-a văzut niciodată

 

Close
Închide
  Close