Incidentul a avut loc, miercuri, într-un magazin din Satulung, județul Maramureș. Totul ar fi pornit de la nişte neînţelegeri mai vechi între femeie agresată şi iubita agresorului. Acesta a văzut-o pe victimă când a intrat în magazin și a urmărit-o printre raioane, pentru ca apoi să o ia la bătaie.

Deși în magazin se mai aflau și alți clienți, doar vânzătoarele au încercat să intervină, însă fără succes. Scandalul s-a încheiat doar când au apărut polițiștii.

„Polițiștii au constatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, o femeie a fost agresată fizic de către un bărbat de 37 de ani. La fața locului nu a fost necesară prezența echipajului medical pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să fie dispuse măsurile legale. Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului, iar imaginile au fost ridicate deja de agenți și vor constitui o probă importantă în dosar.

Urmărește-ne pe Google News