MENIU CAUTĂ

VIDEO / Cum a reacționat Melania Trump după ce a dat mâna cu Putin. „Arată de parcă l-a privit pe diavol în ochi”

Distribuie

Melania Trump a ajuns din nou în atenția internauților. De această dată, un videoclip în care prima doamnă a SUA pare înspăimântată după ce dă mâna cu Vladimir Putin a ajuns viral. "Arată de parcă l-a privit pe diavol în ochi", au comentat unii internauți pe Twitter.

Imaginile au fost surprinse în timpul summitului bilateral de la Helsinki. La început, se vede cum Vladimir Putin îi zâmbește Melniei, atunci când Donald Trump își prezintă soția. Melania zâmbește și ea, însă expresia facială i se schimbă imediat după ce stârângerea de mână se încheie. Soția liderului american pare să fie cuprinsă de un sentiment de groază.

„Este singura persoană din încăpere care știe cât de periculos e omul acesta”, a scris un internaut pe rețelele de socializare.

„Arată de parcă l-a privit pe diavol în ochi”, a comentat un altul. „Cred că arată ca şi cum ar fi moartă de spaimă”, este un alt comentariu.

Imaginile au fost surprinse în timpul summitului care a avut loc luni la Helsinki, unde Donald Trump și Vladimir Putin au avut o întâlnire urmărită cu atenție de întreaga lume. La final, liderul american a fost aspru criticat pentru declarațiile făcute.”După ce a umilit Europa, Trump s-a înclinat în fața lui Putin”, este titlul dint-o publicație.

 

 

Citește mai multe despre Donald Trump, Melania Trump, Vladimir Putin și Helsinki pe Libertatea.

Comentarii