Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Mama Antoniei nu este doar fotomodel. Denise Iacobescu a făcut cursuri de croitorie la începutul anilor 90
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO EXCLUSIV/ Mama Antoniei nu este doar fotomodel. Denise Iacobescu a făcut cursuri de croitorie la începutul anilor 90

VIDEO EXCLUSIV/ Mama Antoniei nu este doar fotomodel. Denise Iacobescu a făcut cursuri de croitorie la începutul anilor 90

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, a fost mereu o femeie frumoasă, cu măsuri de fotomodel, însă nu a avut curajul să urce pe scenă decât după ce a devenit bunică și a trecut pragul vârstei de 50 de ani. Cu toate că se descurcă pe podium la fel ca fotomodelele profesioniste, mama cântăreței poate trece cu ușurință în spatele creațiilor de podium.

De Denisa Macovei,

În momentul în care a început să primească oferte pentru a defila în prezentările anumitor designeri, Denise Iacobescu a acceptat provocarea, însă și-a dorit să-și pună amprenta pe ținuta pe care o poartă. Asta pentru că mama Antoniei nu este deloc departe de lumea modei. „Am avut una sau două prezentări și nu pot să zic că gata, m-am obișnuit cu podiumul. Desigur că am emoții, dar emoțiile sunt frumoase. De obicei, când mi se cere să port ceva, vin cu propriile modificări, tocmai pentru ca rochia să mi se potrivească vârstei. Mă pricep și la partea de design. Chiar mi-am făcut și niște schițe acum câțiva ani”, ne-a declarat Denise Iacobescu, completând că de mai bine de două decenii deține o diplomă de croitoreasă.

„La începutul anilor 90, când am făcut școala de masaj și de cosmetică, am făcut și școala de croitorie. 6 luni au ținut cursurile. Deci îmi place să creez. Sunt o fire creatoare. E bine să ai un back-up și niciodată să nu zici niciodată. Din păcate, nu am dus la bun sfârșit până acum din cauza timpului. Eu încă muncesc, pictez, merg și la dans, la sală, mai sunt și cu nepoții. Schițele le am, iar când o să vină și oportunitatea, sigur, de ce nu, și probabil că fiica mea, dacă va vrea, va fi prima”, a mai spus mama Antoniei.

Mama Antoniei acordă o atenție deosebită aspectului fizic

Denise a ajuns printr-o conjuctură pe podiumurile de modă, însă totul datorându-se aspectului ei fizic. La peste 50 de ani, mama Antoniei nu este doar o bunică activă, ci o femeie care face sport, merge la dans și are grijă la alimentație.

Mama Antoniei a împlinit 50 de ani. Ce o sperie cel mai mult pe Denise Iacobescu

„Merg la sală. Mi-am făcut abonament fix lângă clădirea unde lucrez, pentru a nu mai pierde timpul pe drum, așa că mă duc seara târziu, după muncă. Îmi fac singură tratamentele faciale și corporale, pentru că sunt cosmeticiană și cu asta mă ocup, plus că îmi fac de-o viață tratamente singură acasă. Alimentația este 75%, iar sportul, doar 25%. Deci am grijă și ce mănânc. Am recunoscut că sunt pofticioasă, gurmandă, dar dacă fac abuz, două, trei sau chiar patru zile după, mânânc ceva foarte ușor. Încerc să țin un echilibru. Eu niciodată nu am avut mai mult de 4-5 kilograme mai mult peste greutatea mea”, ne-a mai spus Denise.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

EXCLUSIV/ Inna are iubit american, consideră Barcelona cea de-a doua sa casă, dar refuză să emigreze. ”Vreau să rămân cetățean român”

 

Close
Închide
  Close