Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO / Imagini șocante cu momentul exploziei din Paris. Un jurnalist italian a filmat scena dezastrului: "Mi-a explodat în față"

VIDEO / Imagini șocante cu momentul exploziei din Paris. Un jurnalist italian a filmat scena dezastrului: „Mi-a explodat în față”

Un jurnalist italian, care se afla în capitala Franței pentru a relata despre protestele vestelor galbene, a filmat scenele dezastrului la scurt timp după deflagrație. Inițial, acesta a crezut că este vorba despre o bombă, căci atât de puternică a fost deflagrația.

Jurnalistul Valerio Orsini se afla într-un hotel aflat chiar peste drum de brutăria care a explodat din cauza unei scurgeri de gaze. Deflagrația puternică a spart geamurile hotelului în case afla, iar acesta a fost rănit în zona feței.

Scenele surprinse de el arată clădirile complet distruse, precum și flăcările care izbuncnit în urma exploziei.

„Tocmai a explodat ceva aici, în Paris. Aşa arată camera mea de hotel. Şi aşa arată strada. Practic, mi-a explodat în faţă. Trebuie să mă îndepărtez neapărat. Mi-au zis să mă îndepărtez. Trebuie să mă îmbrac. Aud oameni ţipând”, spune jurnalistul, cu sângele șiroind pe față.

Inițial, el a crezut că este vorba despre o bombă.

„Au instituit un perimetru din care au evacuat pe toată lumea, cu excepţia răniţilor. Suntem în apropierea hotelului de pe strada Trevise unde a explodat bomba, chiar acolo, şi aceasta e situaţia din acest moment.

Suflul a fost atât de puternic încât s-a resimțit pe mai multe străzi, iar mai multe clădiri au fost afectate. Bilanțul exploziei se ridică la 3 morți – doi pompieri de 28, respectiv 27 de ani, dar și o turistă din Spania.

Foto: EPA


Citește și:

VIDEO | Bolnavul de sub oraș. RADET se îndatorează cu doi euro pe secundă! Are o gaură în vistierie de 1 miliard de euro

Close
Închide
  Close