Mergi direct la conținut »
VIDEO | La Cislău, la "parada" de 1 Decembrie au venit căruțe, mașina de la salubritate și un excavator!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | La Cislău, la "parada" de 1 Decembrie au venit căruțe, mașina de la salubritate și un excavator!

VIDEO | La Cislău, la „parada” de 1 Decembrie au venit căruțe, mașina de la salubritate și un excavator!

Scene incredibile la "parada" de 1 Decembrie din comuna Cislău, județul Buzău. Un primar zelos a vrut să organizeze și el ceva festiv cu ocazia Centenarului.

Neavând vreo unitate militară prin preajmă sau alte soluții de a încropi o paradă normală, omul a scos pe străzi ce-a avut la dispoziție: căruțe, mașina de salubritate, dar și un excavator, a anunțat buzoienii.ro!

 

Primarul e în funcție din anii 90!

Primarul din Cislău, Dumitru Mitroiu, e în funcție din anii 90. Defilarea este deschisă de două plutoane de militari, singurele disponibile.

Au urmat oficialitățile comunei, mai multe căruțe și, apoi, mașinile de la salubritate cu tot cu personalul care le deservește. Gunoierii stăteau regulamentar, pe pozițiile lor, cu steaguri în mână!

Evident, n-au lipsit cântele patriotice. Pe fundal se auzea „Treceți batalioane române Carpații!”. Dar și lumea chicotind pe marginea drumului.

La București, tandrețea n-a lipsit de la parada de 1 Decembrie.


Comisarul Gărzii de Mediu Iași care a lovit-o pe Ana și-a schimbat declarația și dă vina pe fata de 18 ani paralizată: „Nu a traversat pe trecerea de pietoni!”

Close
Închide
  Close