De Mihai Niculescu,

Profesoara de biologie a fost filmată în timp ce țipa şi jignea elevi de clasa a VII-a iar jignirile escaladează în violențe, ajungându-se la o bătaie parte în parte între cadrul didactic și elev.

„Tâmpiților! Să mă scoateți în coșciug, de aici din Ceptura. Viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă nesimțiților. Niște mizerabili de clasa a VII-a, care habar nu aveți să scrieți, să citiți și să gândiți corect!” izbucnește profesoara de biologie, potrivit publicației Incomod.

„Ai chef de golănii? Păi du-te afară, măi! Ia-ți femeie și fă ce vrei! Nu faceți în spatele meu gesturi obscene, măi, prostule!” continuă iritată profesoara de biologie.

Emilian Deaconescu, directorul școlii, a explicat că profesoara a amai avut reclamații când preda la alte școli, urmând să fie sancționată pentru incidentul din Ceptura.„Ceea ce dumneavoastră ați difuzat este un incident care s-a produs în cursul unei ore de biologie, în data de 5 februarie 2020. În momentul de față unitatea școlară a declanșat o procedură specifică privind aplicarea sancțiunilor personalului didactic. Comisia de anchetă a avut o întâlnire și cu părinții și urmează ca la final să întocmească un raport. În funcție de gravitatea faptelor, comisia va propune o sancțiune pentru cadrul didactic. Doamna profesoară a mai avut incidente cu copiii, dar nu de această intensitate. Este o persoană necomunicativă și cu un comportament mai dificil” a precizat directorul școlii.

Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
Recomandări
Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
 

Inspectoratul Școlar Județean Prahova derulează propria anchetă, stabilind până acum nereguli în notarea elevilor.

„Din discuția cu elevii am înțeles că există probleme încă de la începutul anului școlar, între ei și doamna profesoară. Ea s-a comportat destul de discreționar în raport cu elevii. Copiii au reclamat note care erau puse fără o justificare, de regulă note mici de 1, 2 și 3 și incidente între profesoară și un elev de la altă clasă intra în timpul orei” a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt ISJ Prahova.

„Inspectoratul școlar a recomandat unității de învățământ instituirea unei comisii de disciplină și în funcție de gravitatea faptelor, având în vedere că punea în pericol siguranța și starea de sănătate a copiilor și siguranța lor emoțională, poate fi chiar destituită, i se poate desface contractul de muncă” a mai precizat oficialul inspectoratului.

Citeşte şi:

Cod galben de ninsori și viscol în 14 județe. Până când este valabilă atenționarea

Prietenia, în cele mai frumoase fotografii. Momente și gesturi înduioșătoare surprinse în toată lumea

Avocatul Poporului, anchetă în cazul Ditrău: „Conflictul s-a derulat în mare parte prin intermediul Facebook”

RECOMANDĂRI
Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând
GSP.RO
Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor