De Denisa Dudescu,

Scenele au fost filmate zilele trecute într-un hotel din Sighetu Marmației. Mai mulți bărbați s-au întors din străinătate și au fost plasați în carantină, în hotelul pus la dispoziție de autorități. Deși trebuiau să stea în camerele lor, bărbații și-au dat întâlnire în restaurantul hotelului și au dat drumul la muzică.

„Dă mai tare un pic! Dă la maximum! Eu răspund. Zice lumea că este rău în România. Uitaţi, aici, colegii mei. Colegi de suferinţă. De-aia am venit din străinătate, că este prea bine în România!”, a spus un petrecăreț.

Nu au lipsit nici paharele de palincă, iar distracția a fost transmisă live pe Facebook.

„Toţi suntem pe sistem. Nu există niciun virus aici. Haideţi la carantină, că este bine aici. Nu mai staţi în Franţa, măi! Păcat de oamenii care au rămas acolo şi nu pot să vină la familiile lor”, au mai spus petrecăreții.

Bărbaţii cazaţi în hotelul de trei stele, din Sighetu Marmaţiei, s-au întors din Germania, Franţa, Italia şi Anglia. Săptămâna trecută, când au revenit în ţară, au fost implicaţi într-un accident. Microbuzul care îi aducea de la aeroport s-a ciocnit cu o ambulanţă, iar apoi s-a răsturnat. Au avut noroc. Niciunul nu a fost rănit, potrivit ziarului vasiledale.ro

Petrecăreţii sunt acum în atenţia autorităţilor, care fac anchetă.

Citeşte şi:

Scandal cu furci și topoare în Vaslui în ciuda restricțiilor anti-coronavirus. Polițiștii au tras cu pistolul și au reținut șase persoane

Val de pensionări la Spitalul de Urgență din Târgu-Cărbunești. Manager: ”Spitalul este acum un șantier”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare