Mergi direct la conținut »
Poliţist local din Galaţi, filmat în timp ce era atât de beat, încât abia se ținea pe picioare. Şeful instituţiei:
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Poliţist local din Galaţi, filmat în timp ce era atât de beat, încât abia se ținea pe picioare. Şeful instituţiei: „Va fi destituit”

Un poliţist din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a fost filmat în stare avansată de ebrietate, ţinându-se cu greu pe picioare şi abia articulând câteva cuvinte. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook "Împreună Putem" şi au devenit virale. Contactat de Libertatea, directorul instituţiei a spus că agentul va fi destituit.

De Cristian Otopeanu,

În secvenţele care durează aproape 3 minute, se vede cum bărbatul, care purta uniforma instituţiei, abia se ţinea pe picioare, sprijinindu-se de un copac.

La un moment dat, bărbatul cade, apoi colegul de la Poliţia Locală aflat lângă el îl ajută să se ridice.

Imaginile au fost filmate noaptea, iar în postarea de pe Facebook nu s-au făcut referiri cu privire la momentul producerii evenimentului.

Reprezentanții Poliției Locale Galați au declarat pentru Libertatea că înregistrarea este de la începutul lunii martie, însă „asta nu scuză comportamentul celui în cauză”.

Directorul general al Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui, a declarat că poliţistul în cauză va fi destituit.

În urma testării cu aparatul etilotest, aparatul a indicat o concentrație alcoolică de 0,30mg/l, respectiv 0,20mg/l, în aerul expirat.

Directorul general al Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui:

Totodată, Hahui a menţionat că poliţistul local „era în timpul liber”.

„Incidentul a avut loc în urmă cu trei săptămâni. Polițistul local era în timpul liber, după schimbul I. În aceeași zi, am dispus retragerea dreptului de a purta armament, întocmirea și trimiterea dosarului la Comisia de Disciplină, pentru continuarea cercetărilor privind abaterea disciplinară de afectare gravă a imaginii instituției”, a afirmat directorul Poliției Locale Galați, Petrică Hahui.

Close
Închide
  Close