Mergi direct la conținut »
VIDEO VIRAL | Trei femei au scăpat miraculos cu viață după ce un zid s-a prăbușit chiar lângă ele
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO VIRAL | Trei femei au scăpat miraculos cu viață după ce un zid s-a prăbușit chiar lângă ele

VIDEO VIRAL | Trei femei au scăpat miraculos cu viață după ce un zid s-a prăbușit chiar lângă ele

Trei femei din orașul Diyarbakir, din sud-estul Turciei, au scăpat miraculos cu viață după un incident mai puțin obișnuit. Momentul a fost filmat de camerele de luat vederi din zonă și s-a viralizat rapid.

Pe imagini se vede cum pe respectiva stradă nu era un trafic deosebit în acel moment. Au trecut, rând pe rând, o mașină, o bicicletă. Pe unul dintre trotuare mergeau agale trei femei îmbrăcate în portul tradițional musulman. 

Înaintea lor, pe același trotuar trecuseră alți trei oameni, dintre care un copil. Cele trei femei au trecut pe lângă un zid uriaș, care tocmai atunci s-a prăbușit. Femeile au apucat să fugă în ultimul moment din fața morții.

Norocul lor a fost că pe carosabil nu trecea nicio mașină, fiindcă au avut astfel loc unde să fugă. Pe partea cealaltă a străzii erau parcate câteva mașini.

În urma incidentului, nimeni n-a fost rănit și nu s-au înregistrat alte pagube materiale.


FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close