Este vorba de un cetățean albanez, care a fost încătușat, marți, în trafic de polițiști. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc și a fost reținut pentru 24 de ore.


„La data de 15.06.2020, în jurul orei 15:20, în baza consemnului instituit anterior, un lucrător din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a anunțat organele de poliție judiciară cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, cetățean român, a fost identificată la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, sensul de intrare în țară dinspre Ungaria, conducând un autoturism de culoare gri, înmatriculat în România”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

Drogurile ar fi fost paduse din Belgia, iar ruta era următoarea: Belgia – Franța – Austria – Ungaria – România. Cetățeanul albanez ar fi trebuit să preia la intrarea în țară autoturimul plin cu droguri, însă chiar atunci a fost prins.

„Întrucât exista suspiciunea că în interiorul autoturismului sunt disimulate droguri, a fost solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Generale a Vămilor, respectiv a câinelui de serviciu. În urma controlului, câinele de serviciu a indicat partea din dreapta a bordului mașinii, în zona torpedoului”, se mai arată în comunicat.

În urma acțiunii, polițiștii au indisponibilizat 8.500 de lei și 500 de euro, trei telefoane mobile, trei cartele SIM, precum și autoturismul cu care acesta s-ar fi deplasat la locul de întâlnire.

Citeşte şi:

Judecătorii au decis ridicarea sechestrului de pe averea fostului episcop de Huși. Ce au descoperit anchetatorii

Clanul Capră din Patra-Neamț, decimat după ce au bătut și amenințat cu moartea martorii dintr-un dosar. Foloseau copii pentru infracțiuni ca să nu fie trași la răspundere

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD depune moțiune de cenzură imediat după ce încetează starea de alertă

S-a lăsat fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine”. Cât câștigă acum pe lună
PARTENERI - GSP.RO
S-a lăsat fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine”. Cât câștigă acum pe lună
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut