MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Vlad Voiculescu, acuzații la adresa unui funcționar din Ministerul Sănătății: Ducea acte la PSD, are 20.000 de lei salariu

Distribuie

Vlad Voiculescu, acuzații la adresa unui funcționar din Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu. Fostul ministru al Sănătății de pe vremea Guvernului Dacian Cioloș a declarat la Digi24 că un consilier plătit cu 20.000 de lei pe lună, cu statut de înalt funcţionar public, ducea la PSD documente şi încă lucrează în minister.

”Ideea mea că există un Minister al Sănătăţii care e interesat de coordonare nu există. Acest Minister al Sănătăţii de azi e constituit din câteva zeci de oameni care lucrează, eu am lucrat cu aproximativ zece oameni. Există foarte mulți oameni care sunt plantați de partid, de diverse partide. A fost un om care se ocupa strict cu plimbatul documentelor din Minister și transmiterea către PSD. Cu asta se ocupa”, a spus Voiculescu.

El a menționat că se afla pe un post de înalt funcționar publice și că lucrează în continuare în minister.

Vlad Voiculescu a mai spus că acest consilier ”ducea toate documentele care lui îi păreau interesante pentru partid – ordine de ministru, referate, orice fel de lucru care ar putea face Ministerul Sănătăţii sau pe el personal atacabil în presă”. 

Întrebat de ce nu a fost dat afară, Voiculescu a răspuns: ”Era înalt funcționar public, un înalt funcționar public nu poate fi dat afară”.

Citește și: EXCLUSIV/ Cum s-au scurs ultimele zile de viață ale Denisei Răducu. A murit în chinuri groaznice!

Citește mai multe despre Vlad Voiculescu, consilier și Ministerul Sanatatii pe Libertatea.

Comentarii