De Valentina Postelnicu,

„Această chestiune trebuie lămurită de Nicuşor Dan şi de nimeni altcineva”, a afirmat Voiculescu, precizând că acesta trebuie să vină şi să spună dacă este partidul pe care l-a constituit sau că nu are nicio cunoştinţă despre el.

Vlad Voiculescu a mai spus că politca, în general, este despre încredere şi despre a construi pe încredere, pentru că numai pe o astfel de bază putem construi alte lucruri.

„Cu atât mai mult, mă aştept ca lucrurile să fie cât se poate de clare cât mai rapid. Pentru mine, este foarte clar în ce ecbipă joacă fiecare, pentru mine, echipa este USR-PLUS.

Întrebat dacă acest lucru se aplică şi pentru Nicuşior Dan, el a spus: L-aş ruga pe dumnealui să clarifice acest lucru”.

Vlad Voiculescu a menţionat că i-a cerut recent lui Nicuşor Dan să semneze împreună un pact, prin care să se angajeze că nu vor candida independent, dacă pierd conpetiţia internă pentru primăria Capitalei.

„M-aş bucura să existe un răspuns clar”, a spus Voiculescu, întrebat dacă Nicuşor Dan a reacţionat la acest apel pentru un acord între ei.

„Cred că bucureştenii nu vor să asiste la jocuri”, a mai spus Voiculescu.

Candidatul USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a confirmat, luni seară, că și-a făcut partid, răspunzând la o întrebare din partea membrilor biroului municipal al USR, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine