Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO/ Momentul când Donald Trump îi aruncă Melaniei o minge de fotbal, în timpul conferinţei cu Vladimir Putin

Vladimir Putin i-a dat lui Donald Trump o minge de fotbal de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Trump i-a pasat-o soției sale, Melania, și a spus că va oferi acest cadou „foarte frumos”, fiului său cel mic, Barron.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a stat în primul rând în sala în care a avut loc conferința de presă comună, susținută la Helsinki de președintele american Donald Trump și de omologul său rus, Vladimir Putin.

sursă foto: EPA

La sfârșitul conferinței de presă, Vladimir Putin i-a oferit lui Donald Trump o minge, precum cea folosită la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

„Domnule președinte, vă ofer cadou această minge, iar acum mingea este în terenul dumneavoastră”, a glumit președintele rus, Vladimir Putin.

De asemenea, Vladimir Putin i-a oferit acest cadou în onoarea faptului că Statele Unite vor găzdui Campionatul Mondial din 2026.

Trump i-a mulțumit pentru gest și i-a dat mingea soției sale, Melania, spunând că aceasta va ajunge cu siguranță la fiul său, Baron.

„Este foarte frumos. (Mingea, n.red) va ajunge la fiul meu, Barron, fără îndoială. De fapt, Melania, poftim”, a spus Donald Trump, înainte de a-i pasa mingea soției sale.

sursă foto: captură Youtube


Citește și INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că “liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!


 

Close
Închide
  Close