Farmaciile Dona caută un Farmacist, cu bune abilități de comunicare, amabilitate și empatie față de pacienți, cunoștințe de utilizare a pachetului Microsoft Office la nivel mediu. Printre responsabilitățile tale se numără: consilierea pacientilor cu privire la utilizarea medicamentelor, eliberarea medicamentelor pe bază de prescripție medicală și OTC-uri. Compania oferă pachet salarial atractiv, tichete de masă, mediu de lucru stabil, plăcut și dinamic. Aplică online pe eJobs.ro

Farmaciile Catena angajează Farmaciști, cu program full-time pentru orașele Brăila, Galați, Câmpina, Pitești. Pentru a te califica este nevoie să ai cunoștințe de utilizare a pachetului Office, să ai abilități de comunicare și relationare și să ai Certificat de membru al Colegiului Farmaciștilor. Sarcinile tale vor fi: administrarea stocurilor și urmărirea termenelor de valabilitate a produselor farmaceutice, eliberarea medicamentelor cu prescripiție medicală și OTC-uri, informarea pacienților despre modul de utilizare a medicamentelor și despre potențialele efecte adverse. Mai multe detalii găsesti aici.

Farmacia Sensiblu  își mărește echipa cu 3 posturi de Farmacist. Pentru a aplica, este nevoie să ai obligatoriu studii superioare de specialitate (Facultatea de Farmacie), experiență în farmacii cu circuit deschis, autorizare de Liberă Practică sau Certificat de Membru al Colegiului Farmaciștilor. Te vei ocupa de: eliberarea rețetelor, introducerea facturilor în gestiune, verificarea și urmărirea stocurilor, interacțiunea cu clientul și recomandarea individualizată, în funcție de nevoile acestuia. Click aici pentru a aplica.

Ludovic Orban anunță concedieri masive și interzicerea cumulului pensiei cu salariul
Recomandări

Ludovic Orban anunță concedieri masive și interzicerea cumulului pensiei cu salariul

Farmacia Ana Maria este în căutarea unui Asistent de Farmacie, pentru a lucra în București. Este nevoie să ai studii de specialitate, cunostinte de operare PC, orientare către client, abilităti de promovare și vânzare, Certificat de Membru al Colegiului Farmaciștilor. Compania ofera pachet salarial motivant și un mediu de lucru dinamic. Înscrie-ți CV-ul pe eJobs.

Pharma Plus angajează Farmacist. Pentru a aplica în cadrul postului ai nevoie de o experiență minimă de 1 an, să ai cunoștințe de operare PC (pachetul Microsoft Office), abilități de comunicare și relaționare interpersonală, abilități de învatare și orientare spre realizarea obiectivelor personale. Vei fi responsabil de eliberarea produselor farmaceutice, consilierea clienților, verificarea stocurilor și termenele acestora de valabilitate. Click aici pentru a aplica.

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani