Mergi direct la conținut »
UPDATE | „What’s Up”, dosar penal pentru ultraj și control judiciar după ce a atacat trei polițiști. Iubita sa îl reclamase la 112 că a agresat-o
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | „What’s Up”, dosar penal pentru ultraj și control judiciar după ce a atacat trei polițiști. Iubita sa îl reclamase la 112 că a agresat-o

UPDATE | „What’s Up”, dosar penal pentru ultraj și control judiciar după ce a atacat trei polițiști. Iubita sa îl reclamase la 112 că a agresat-o

Cântăreţul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secţia 17 de Poliţie din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de iubita sa, Alice Badea, care a sunat la 112 şi a spus că bărbatul o agresează. Artistul a fost agresiv cu polițiști, pe timpul audierilor, dar și acasă când au venit să verifice plângerea tinerei.

De Petre Dobrescu,

UPDATE – ora 12.40: În urma agresiunii față de trei polițiști, Whats Up s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, fiind plasat sub control judiciar, pentru 60, a precizat pentru Libertatea Andreea Ceaușu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, acolo unde sunt continuate cercetările în acest caz.

Astfel, conform legii, artistul va fi nevoit să meargă lunar la Poliție, pentru a face dovada că nu fuge de răspunderea penală. În caz contrar, va ajunge după gratii.


Când polițiștii s-au depșasat la adresa menționată de tânără, Whats Up a devenit agitat, le-a adus injurii şi a fost agresiv cu aceștia.

La mai bine de două ore după ce a fost încătușat de polițiștii care au răspuns apelului făcut la 112 de iubita lui, Whats Up a părăsit secția de poliție flancat de doi oameni ai legii.

Întrebat de jurnaliști ce s-a întâmplat, cântărețul a făcut o glumă și a spus: “Nimic, voiam să merg și eu cu doi bărbați de mână și nu știam cum”.

VIDEO: cancan.ro

Alice Badea a refuzat să depună plângere împotriva iubitului său, însă, acesta a fost dus la Parchet, pentru noi audieri.

Whats Up, dosar pentru ultraj

La plecarea de la Tribunal, acesta a spus că nu mai oferă declarații și s-a urcat într-o mașină particulară.

De ce a decis instanța că un violator din Tulcea s-a purtat „exemplar” după ce a făcut sex cu o fetiţă de 12 ani. Ce pedeapsă a primit
Recomandări

De ce a decis instanța că un violator din Tulcea s-a purtat „exemplar” după ce a făcut sex cu o fetiţă de 12 ani. Ce pedeapsă a primit

 

Pe numele artistului va fi deschis un dosar pentru ultraj pentru că i-a ameninţat pe poliţişti, relatează spynews.ro.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Secţia 17 Poliţie a fost sesizată prin serviciul de urgenţă 112 de către o femeie, care a spus că iubitul o agresează, a informat Mediafax.

Poliţiştii au mers la locul indicat, în Sectorul 5 al Capitalei, unde cel reclamat a devenit agitat şi recalcitrant, astfel că bărbatul a fost imobilizat şi condus la Secţia 17 Poliţie.

Surse judiciare spun că bărbatul reclamat este artistul Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de „What’s Up”.

„What’s Up”, implicat într-un scandal și în 2014

În vara lui 2014, în fața unei șaormerii din București, un schimb de şicane cu Simina, cea care i-a devenit soție, s-a transformat într-un adevărat scandal de stradă.

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„
Recomandări

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„

 

What’s Up a ajuns să dea declaraţii la poliţie deoarece a spart un geam al fast food-ului cu o scrumieră.

Solistul a apreciat evenimentul drept o glumă şi că nu s-a pus problema de violenţă, așa cum au declarat martorii, angajații șaormeriei.

”Mi se pare aiurea ca cineva să declare despre noi că ne-am lovit cu pumni, picioare, scrumiere în cap şi şaorma. Noi ne iubim, nu suntem colerici”, ne-a declarat, la vremea respectivă, compozitorul.

Între timp, cei doi au divorțat, după trei ani de căsnicie.

FOTO: cancan.ro

Close
Închide
  Close