MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 11:46

WhatsApp a introdus funcția share location în timp real

Distribuie

WhatsApp a introdus funcția ”share location” în timp real. Astfel, începând de marți, utilizatorii aplicației vor putea să împărășească locul în care se află în timp real, scrie The Verge.

WhatsApp a anunțat că utilizatorii vor putea împărtăși locația în timp real cu prietenii din lista de contacte, o funcție pe care a împrumutat-o de la Fecebook, compania care deține aplicația.

Acestă funcție, numită ”locație live”, este valabilă începând de marți, 17 octombrie, și este valabilăpentru versiunile de iOS și Android ale WhatsApp.

Pentru a utiliza locația live, trebuie să deschideți o conversație cu o persoană pe care o aveți în lista de contacte. Apoi mergeți pe butonul de ”atasamente”, alegeți varianta ”locație”, așteptați să vi se încarce locația în care vă aflați și apoi alegeți varianta ”trimiteți locația curentă”. De asemenea, veți putea seta un cronometru cât timp doriți să împărtășiți locația și persoana cu care ați făcut distribuirea de locație poate vedea în timp real unde vă aflați.

Funcția funcționează și dacă mai multe persoane împărtățesc simultan locațiile, astfel încât pictogramele oamenilor vor apărea pe aceeași hartă.

WhatsApp, pe care poți citi mesaje fără să fii văzut de corespondent, promite că, la fel ca toate celelalte funcții de mesagerie, funcția de share location în timp real va fi criptată.


Citește și: EXCLUSIV | Document oficial: Bucureştiul va rămâne fără apă caldă şi căldură în cel mult 5 ani

Citește mai multe despre share location și WhatsApp pe Libertatea.

Comentarii