MENIU CAUTĂ
20 Noi. 2017 21:30

UPDATE/ Wolff Werner-Wilhelm, noul director interimar al TAROM, este partener de afaceri cu fiul Mariei Grapini (VIDEO)

Distribuie

Wolff Werner-Wilhelm este noul director interimar al TAROM, în urma deciziei luate luni, 20 noiembrie, de Consiliul de Administraţie al Companiei TAROM.

UPDATE: Wolff Werner-Wilhelm, noul director interimar al TAROM, este partener de afaceri cu fiul Mariei Grapini. Fiul europarlamentarei, Mihai Cosmin Grapini, a înființat WESTERN WORK – S.R.L., în august 2016, alături de Wolff Werner-Wilhelm.  Firma are ca activitate principală declarată „activități de contractare, pe baze temporare, a personalului”. În aprilie 2016, cei doi au acordat un interviu pentru revista Business Days Magazine despre „importanța excelenței în relația cu clienții”.

„În urma ședinței de astăzi, 20 noiembrie 2017 a Consiliului de Administraţie al Companiei TAROM, în temeiul Legii 31/1990, a fost numit domnul Wolff Werner-Wilhelm în funcția de Director General TAROM Interimar cu un mandat pentru o perioada de patru luni”, informează TAROM, într-un comunicat.

Wolff Werner-Wilhelm o înlocuiește pe Ileana Daniela Dragne, care a demisionat săptămâna trecută, din motive personale.

Din 2012, Wolff Werner-Wilhelm este Director Executiv al societății Banat Car Timișoara (dealer BMW), iar din 2014 și al Bavaria Cars Arad (de asemenea dealer BMW).

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat, luni, la Parlament, că până pe 5 decembrie secretarul de stat Dragoş Titea, care conduce în prezent o comisie care analizează activitatea companiei aeriene naţionale, va prezenta un set de propuneri concrete legate de TAROM, propuneri ce vor fi înaintate şi premierului Mihai Tudose.

Operatorul aerian Tarom, deținut de statul român, estimează că va termina anul 2017 cu pierderi de 206,79 milioane de lei, de cinci ori mai mari decât estimările inițiale, potrivit proiectului rectificat de buget postat de către Ministerul Transporturilor. Bugetul inițial prevedea pierderi de doar 41,2 milioane de lei. Acesta ar fi al zecelea an de pierderi pentru Tarom, ultimul în care a mai realizat câștiguri nete fiind 2007, înainte de criza financiară.

FOTO: bmw-timisoara.ro

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV/ ”Dosarul” TAROM, episodul 1: Cursa de Roma, în pericol din cauza unui cauciuc uzat ”cosmetizat” cu vaselină. Ce spune compania

VIDEO EXCLUSIV/ ”Dosarul” TAROM, episodul 2: Compania de stat îi pontează, concurența beneficiază. Tehnicienii își ”iau zborul” în timpul programului

Dosarul ”TAROM”, episodul 3: ”Companie de stat pe pierderi, ofer al 16-lea salariu” | „Trustul” Tehnic și milioanele de euro

VIDEO / ”Dosarul” TAROM, episodul 4. Managementul dezastrului: Costurile în aer, încasările la pământ

”Dosarul” TAROM, episodul 5 / ”Secretele” conducerii: O fostă jurnalistă, un agent de vânzări și un absolvent de ”Spiru Haret”, la ”butoanele” companiei

”Dosarul” TAROM, episodul 6: Noaptea minții | Cum să pierzi 90.982 euro în fiecare zi

Editorial de Claudiu Săftoiu. TAROM – destinația unui eșec administrat politic

Citește mai multe despre wolff werner-wilhelm și Tarom pe Libertatea.

Comentarii