Ce filme lansează Warner Bros. în 2023

Studioul Warner Bros., care îşi sărbătoreşte cea de-a 100-a aniversare, are un program încărcat pentru cinematografele americane.

„Nu vrem să facem filme destinate doar pentru streaming”, a declarat noul CEO David Zaslav, care a supervizat anul trecut fuziunea Warner cu Discovery. În timp ce predecesorul său a fost criticat pentru că a produs filme difuzate direct pe serviciul de streaming al grupului, HBO Max, Zaslav a susţinut la CinemaCon că Warner „nu se grăbeşte să aducă filmele” pe această platformă, scrie hotnews.ro.

Studioul a prezentat comedia „Barbie”, care va avea premiera pe 21 iulie. Margot Robbie o interpretează pe celebra păpușă devenită preferata tuturor fetițelor, iar Ryan Gosling interpretează rolul lui Ken. Filmul va avea acțiunea plasată în ținutul imaginar Barbieland, de unde eroina, o păpușă, este alungată pentru că nu este perfectă și astfel ajunge să treacă printr-o mulțime de aventuri în lumea reală.

„Toată lumea o cunoaşte pe Barbie, însă ea nu a mai apărut niciodată pe ecran”, a declarat regizoarea Greta Gerwig, explicând că viziunea ei asupra păpuşii a fost influenţată de universul Vrăjitorului din Oz şi de muzica disco.

Românul care trăiește la cea mai înaltă altitudine din Bucegi. Ce sfaturi le dă turiștilor surprinși de furtună pe creastă: „Sunt două lucruri banale care le pot salva viața”
Recomandări
Românul care trăiește la cea mai înaltă altitudine din Bucegi. Ce sfaturi le dă turiștilor surprinși de furtună pe creastă: „Sunt două lucruri banale care le pot salva viața”

Timothée Chalamet filmele Warner „Dune 2” și „Wonka”

Pe de altă parte, Warner finanţează un remake al filmului „The Color Purple”, al lui Steven Spielberg.  După melodrama sa din 1985, regizorul oferă o nouă versiune a acestui film în care este vorba despre o femeie de culoare, victimă a violenţei sexuale şi rasismului în America sudistă de la începutul secolului XX. Filmul, care ar urma să fie lansat de Crăciun, ia de această dată forma unui musical, după adaptarea de pe Broadway a romanului omonim al scriitoarei Alice Walker, pe care se bazează intriga.

Factorul muzical este atât de dinamic” încât ar trebui să placă publicului, a promis prezentatoarea Oprah Winfrey, care a coprodus filmul după ce a jucat în primul – o interpretare care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Timothée Chalamet a prezentat și el două filme Warner noi, în care interpretează roluri cheie. Este vorba despre „Wonka” și „Dune 2”. În „Wonka”, actorul joacă o versiune tânără şi idealistă a ciocolatierului Willy Wonka, creat de scriitorul britanic Roald Dahl. Filmul ar urma să aibă premiera în decembrie, anul acesta.

Voi ce viitor doriți pentru Uniunea Europeană?
Recomandări
Voi ce viitor doriți pentru Uniunea Europeană?

În ceea ce privește „Dune 2”, adaptarea lui Denis Villeneuve a romanului SF cult al lui Frank Herbert, premiera ar urma să fie lansată în noiembrie. Din distribuție mai fac parte și Austin Butler, Lea Seydoux, Christopher Walken şi Florence Pugh.

Ce filme cu supereroi DC apar în cinematografe

De asemenea, Warner a prezentat și supereroii din universul DC Comics. Citește mai departe pe tvmania.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL TVMANIA.RO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.