Ebru Șahin și Cedi Osman au ales ca prima destinație pentru luna lor de miere să fie Alaçatı, în Turcia. Apoi, cei doi au mai adăugat un punct pe itinerariul lor. După Turcia, au ales să petreacă o vacanță romantică în Seychelles, scrie albawaba.com. Seychelles este un arhipelag format din 115 insule în Oceanul Indian, în largul Africii de Est.

Ebru și Cedi au ales să meargă să vadă apele albastre și s-au bucurat de clipe minunate pe plajele romantice din Seychelles, iar vedeta turcă a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram o frântură din luna de miere magică.

Ebru Șahin și Cedi Osman se potrivesc bine, deși fac parte din lumi diferite

Ebru și Cedi sunt împreună de doi ani și jumătate și au simțit din primele luni că sunt făcuți unul pentru celălalt. „Ne potrivim foarte bine, deși facem parte din lumi diferite. Ne înțelegem din priviri, nu avem nevoie de vorbe”, povestea Ebru la începutul relației lor. 

Ebru a fost cerută în căsătorie într-un cadru romantic în septembrie 2021, în timpul unei excursii pe care ea și iubitul ei au făcut-o în Cappadocia.

Pensionarii români renunță la medicamente, murături și carne ca să-și plătească facturile la iarnă. „Am trecut prin perioade şi mai grele, ştim cum e”
Recomandări
Pensionarii români renunță la medicamente, murături și carne ca să-și plătească facturile la iarnă. „Am trecut prin perioade şi mai grele, ştim cum e”

Ca un adevărat cavaler, Cedi a îngenuncheat și i-a pus pe deget iubitei sale un inel cu diamant, care valorează un milion de lire turcești (aproximativ 57.000 de euro).

Cei doi au ales să facă nunta la Çeşme, pentru că acolo spun ei că a început povestea lor de dragoste.

Articol preluat de pe site-ul Tvmania.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.